اگر کارفرما نسبت به بازگشت به کار و رای آن بی اعتنایی کند تکلیف چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط مسعود در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید

مدت قرارداد کار موقت من با کارفرما یکسال ذکر شده کارفرما بعد از 5 ماه از کار اخراجم کرد، اگربنده درهیات تشخیص اداره کاردرخواست حقوق قانون کارو بیمه وپایان کاروغیره وحتی بازگشت به کاررودرخواست بدم ودرحکم ورای اداره کاربازگشت به کاربنده تائیدبشه ودراینصورت اگرکارفرمای بنده بازگشت به کاربنده روقبول نکنه ونذاره توشرکتش کارکنم تکلیف بنده چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صدرا محسنی

profile
up
down

اگر کارفرما از بازگشت بکار امتناع کنه بایست مراتب رو به اداره کار اطلاع بدید و درخواست حقوق تا پایان قرارداد کنید.