کارگری طبق قانون کار بدون تمدید قرارداد چند سال مشغول به کار باشد، مشمول قرارداد دایم می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط میمنت در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر

من 4 سال در یک شرکت خصوصی کار کردم در همان ابتدا قرار داد امضا کردم (بدون تاریخ پایان قرار داد) 6 ماه پیش بدون دلیل اخراج شدم و شکایت کردم به اداره کار، در نهایت سنوات را سالی یک ماه حقوق تعیین کردن.

اگر در شروع کار فقط قرار دادن بنویسن و قرار داد را تمدید نکنند بطور اتوماتیک در سیستم (رسمی) تلقی نمی شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رها نامدار

profile
up
down

سلام

اگر تاریخ خاتمه قرار داد مشخص نباشد کارگر دائمی تلقی می گردد

ولی از اختیارات حل اختلاف ورود به نوع قرار داد در انتهای رابطه کاری می باشد.