بازنشستگی

report گزارش

سوال شده توسط مسعود محمدی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام. بنده 55 سالگی بیکار شدم. 5 سال برام بیمه بیکاری بریدن.تا 60 سالگی که بازنشست بشم. کلا سابقه بیمه من 29 سال میشه.

1)حقوق بنده چطور محاسبه میشه؟ (دوسال آخر قبل بیمه بیکاری یا دوسال آخر خود بیمه بیکاری)؟

2) اگه حقوق با خود بیمه بیکاری محاسبه بشه کمتر از حداقل حقوق دریافتی بازنشستگی میشه که تو سال 1400 حقوق 4200 تعیین شده. منظور اینکه اگر حقوق تعیین شده برای بنده با محاسبه 2 سال آخر بیمه بیکاری کمتر از 4200 بشه. همون 4200 به من تعلق میگیره یا کمتر؟

3) با 29 سال سابقه بهتر اینه که اون یه سال آخرم پر کنم یا حقوق یه روز از حقوق اصلی مقداری کم میشه و به عنوان حقوق اصلی بهم تعلق میگیره؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرج پور

profile
up
down

در خصوص سوال اول، برای پرداخت بازنشستگی به قبل و بعد از بیمه بیکاری توجه می‌شود.

در خصوص مطلب بعدی هم باید گفت که شما میتونید اون یک سال باقی مونده رو با توجه به اینکه 60 سال سن دارید بخرید تا از مزایای شما کاسته نشه