برای ثبت سربازی به عنوان سابقه بیمه باید هزینه ای بپردازم؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد حامی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من در سال 88 به مدت 1 سال در یک شرکتی کار می کردم که برایم بیمه واریز نمی کردند. بعد به اداره کار مراجعه و شکایت کردم و براساس رای اداره کار حدود 6 ماه از میزان کارم را در سوابق بیمه توانستم ثبت نمایم. بعد از آن در سال 90 به سربازی رفتم به مدت دوسال و از اواسط سال 95 تا الان مشغول به کار هستم و سابقه بیمه دارم.

الان سوالم این است که برای ثبت سربازی به عنوان سابقه بیمه باید هزینه ای بپردازم؟ یا این که بدون هزینه و به صورت رایگان این مدت جزو سابقه ام ثبت می شود پس از درخواست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد عسگری

profile
up
down

با سلام. شما می توانید یه صورت رایگان درخواست خود را ثبت نمایید اما برای این مدت که سرباز بودید مبلغی به عنوان حق بیمه محاسبه خواهد شد که باید آن را طی چند قسط پرداخت کنید تا سوابق دوره سربازی شما در بیمه ثبت شود. البته این را هم در نظر داشته باشید که این مبلغ به آخرین دستمزدی که داشتید و برایش بیمه رد شده بستگی دارد.