مبلغ 10 روز بیمه در ماه چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی بابایی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام بنده در سال 98 در یک شرکتی بودم که کارفرما به جای 30 روز بیمه برای بنده 20 روز بیمه رد می کرد. الان که من متوجه این قضیه شده ام برای این که من را راضی نگه دارند و به قولی دهن من را ببندند مبلغی را در نظر گرفته اند.

حالا سوال من این است که مبلغی در ازای آن 10 روز که برایم تمام این مدت بیمه هر ماه بیمه رد نمیکردند باید چقدر به من پرداخت کنند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کوروش خادمیار

profile
up
down

با سلام. اگر بخواهیم به طور روزانه محاسبه کنیم، میزان حق بیمه به همراه حق بیمه بیکاری بر اساس نرخی که امسال معین شده، برای هر روز می شود ۳۷۰۵۴۹ ریال؛ برای ده روز در ماه می شود ۳۷۰۵۴۹۰ ریال که برای حق بیمه پرداخت نشده. بنابراین خودتان محاسبه کنید که از شروع کارتان در حدود چند ماه برای شما بیمه 20 روزه رد شده است و این مبلغ را در تعداد ماه ها ضرب کنید تا میزان مبلغی که باید به شما پرداخت شود به دست آید.