برای خرید بیمه سربازی به چه مقدار سابقه بیمه نیاز است؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. سوال داشتم در این زمینه که آیا برای این که بتوانیم از بیمه سربازی استفاده کنیم حتما باید به مدت 2 سال پیش از اعزام به سربازی سابقه پرداخت بیمه داشته باشیم ؟

من 14 ماه سابقه بیمه دارم چون در این مدت مشغول به کار در یک کارگاه بودم. می توانم از بیمه سربازی استفاده کنم یا خیر؟

دیگر این که مدت خدمت من 16 ماه بوده و اگر بخواهم از بیمه سربازی استفاده کنم تمام 24 ماه برایم به عنوان سابقه بیمه ثبت می شود یا تنها همان 16 ماهی که خدمت کردم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد دمیرچی

profile
up
down

سلام. خیر برای این که بتوانید از بیمه سربازی استفاده کنید حتما باید دوسال پیش از اعزام به سربازی سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید چون بیمه تامین اجتماعی از میانگین حقوق دو سال آخر کاری شما قبل از سربازی برای تعیین حق بیمه دوران سربازی استفاده می شود.

در ضمن میزان سابقه بیمه ای که در سربازی میتوانید به سابقه بیمه پردازی خود اضافه کنید هم تنها بر اساس میزان دوره ای که در کارت پایان خدمتتان درج میشود (در واقع میزان زمانی خدمتتان) خواهد بود.