رابطه بین دو شرکت حقوقی در گزارش فصلی به چه صورت گزارش شود؟

report گزارش

سوال شده توسط ابراهیم محمدی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. ما یک شرکت حقوقی هستیم که تامین کننده کالا میباشیم و کالا را به شکل رسمی از تولید کننده آن می خریم. یعنی مالیات ارزش افزوده آن را می پردازیم و رابطه بین ما و شرکت طرف مقابل در واقع رابطه بین دو شرکت حقوقی هست و مشکلی ندارد.

پس از آن کالاها را به صورت عمده با ارزش افزوده می فروشیم. حالا سوالی که هست اینه که در گزارش فصلی آیا باید مبالغ فاکتور رد شود یا نه ؟ یا اصلا باید به چه عنوانی رد شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمدرضاپودینه ذاتی

profile
up
down

با سلام. در صورتی که از کل فاکتور عمده ارزش افزوده می گیرید باید به صورت عادی در خرید و فروش و در صورتی که کار شما به صورت حق العمل کاری محسوب می شود باید از مبلغ تفاوت ارزش افزوده بگیرید و در قسمت حق العمل کاری قرار می گیرد.

با احترام.