برای نوشتن لایحه و حضور در هیات مالیاتی آیا می شود به معافیت اعتراض کرد که اعمال شود؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی مسکین در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. بنده برای تکمیل اظهارنامه عملکرد اشخاص حقیقی (فروشگاه) به کافینت مراجعه کردم و ایشون در برخی از بخش ها مثل بخش سود و زیان به جای اعداد صحیح عدد صفر نوشته و ارسال کردند. تشخصیص علی الراس بوده. در برگه تشخیص معافیت م.ق.ق 101 اعمال نشده است.

می خواستم ببینم برای نوشتن لایحه و حضور در هیات مالیاتی آیا می شود به معافیت اعتراض کرد که اعمال شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیر ارسلان بلادی

profile
up
down

با سلام. در صورتی که یک بنگاه اقتصادی و یک معافیت دارید که در آن نوشته نشده بله می توانید اقدام کنید.

البته خوب است که جزئیات کار را با یک مشاور مالیاتی در میان گذاشته و با مشورت با او به این کار اقدام کنید.