برای کمتر شدن مالیات مغازه شریک شدن با مالک مغازه بهتر است یا اجاره مغازه ؟

report گزارش

سوال شده توسط maryam در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر

مالک مغازه من دوتا مغازه داره

یک ملک را به من اجاره داده و دومی برای خودشه

خواستم بدونم برای این ملک قرارداده اجاره ببندم یا شراکت که مالیات کمتری پرداخت کنم،چون سال قبل روقرار داد اجاره 15 میلیون مالیات برای مالک مغازه امد اونم از من میگیره، اگه قرار داد شراکت ببندم کمتر میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سارا عباسی

profile
up
down

سلام

 اگر قرار باشد مالیات بر اجاره بیاید و مالک انهم را از شما بگیره و مالیات عملک را هم  شما بدهید که نمیشود اینجوری 2تا مالیات میدهید.

اگر ایشان مالیات اجاره را میدهند شما فقط مالیات عملکرد را باید بدهید.شرکت را هم با اشنایان خودتان ببندید با صاحب ملک شراکت نکنید دقت کنید که شراکت با همسر مشمول برخورداری از معافیت نمی باشد.