تاریخ ترک کار یا تاریخ در خواست بازنشستگی آیا معیار برقراری حقوق بازنشستگی است؟

report گزارش

سوال شده توسط حیدر زاد در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

با سلام در تاریخ 1401/4/1 طی نامه ای توسط کارفرما  مبنی بر ترک کار اینجانب در تاریخ1401/2/1 به تامین اجتماعی ارسال گردید چون پرداخت لیست بیمه ام تا پایان اسفند 1400 بوده  بیمه یکماه جریمه دیر کرد برای کارفرما صادر کرده که پرداخت شده ولی تاریخ برقراری حقوق بازنشستگی را از تاریخ درخواست یعنی 1401/4/1 منظور نموده واعلام میکنند ملاک تاریخ درخواست است نه نامه ترک کار ! آیا با توجه به اینکه دو ماه ازحقوق بازنشستگی ام را پرداخت  نکرده اندچگونه میتوانم موضوع را پیگیری کنم و به حقم برسم؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رها نامدار

profile
up
down

با سلام بین تاریخ ترک کار و تاریخ درخواست بازنشستگی هر کدام جدید ترباشد ملاک تاریخ بازنشستگی قرار میگیرد.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اصغر رحیمی

profile
up
down

جوابشو اینو بدم، ببینید من خیلی اطلاعاتی ندارم اما راستش برای یکی از فامیل هامون همین اتفاق افتاد، اونجا در خصوص بیمه بیکاری سوال داشت از یک کارشناس پرسیدیم گفت چون لیست بیمه برات رده شده بیمه بیکاری بهت تعلق نمیگیره، برج 9 از کار اخراج شده بود اما تا اسفند براش بیمه رد میشد. یادم نیست که از کدوم سایت براش پرسیدیم. بیمه کام بود چی بود نمیدونم. من خودمم چون دارم در این خصوص به تازگی مطالعه کنم توی قوانین دیدم راسته