چطور میتوان به شرکت بیمه اثبات کرد که در شرکت کارمند ندارم؟

report گزارش

سوال شده توسط جواد خرم در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من یک شرکت در خصوص ارائه خدمات کامپیوتری دارم و مدیرعاملش هستم. بنده در این سمت هیچ حقوقی دریافت نمی کنم و پرسنلی هم ندارم که بخواهم برایشان لیست بیمه رد کنم.

چند روز پیش در حین محاسبه حق بیمه قرارداد های شرکت برای دریافت مفاصا حساب برای بنده جریمه عدم ارسال لیست بیمه و جریمه بیمه بیکاری محاسبه می شد و دلیلش را هم عدم ارائه لیست اعلام می نماید.

حالا سوال من این است که با توجه به توضیحاتم و نداشتن نیرو در شرکت، چطور و با مراجعه به چه قانونی باید برای این جرایمی که تعیین شده اعتراض ثبت نمایم؟ با توجه به این که حقوقی هم ندارم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی رضایی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. در صورتی که شما با بیمه قرارداد دارید بنابراین کسی باید کارهای بیمه را انجام می داده و یا هر ماه یک نفر را به عنوان کارمند در لیست بیمه رد می کردید که با ارائه نکردن لیست بیمه در ماه اخر برای شما جریمه ثبت شده. در صورت داشتن قرارداد باید جریمه عدم ارسال لیست بیمه را بپردازید.