تفاوت رسیدگی شکلی و رسیدگی ماهوی چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام آن طور که من متوجه شدم در دیوان دو شیوه رسیدگی وجود دارد که یکی رسیدگی شکلی و دیگری رسیدگی ماهوی دیوان. اگر که ممکنه برای من توضیح بدید که این دو چه تفاوتی به یکدیگر دارند؟

 در صورتی که دادنامه قطعی تشخیص یا حل اختلاف کار در شعبه همعرض، نقض شده باشد و بخواهیم اینبار رای به نفع کارگر صادر شود، کدام رسیدگی (رسیدگی شکلی، رسیدگی ماهوی) بهتر است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی دلیری

profile
up
down

با سلام. تفاوت این دو در این است که رسیدگی ماهوی مربوط به ورود به ماهیت پرونده و رسیدگی شکلی مربوط به بررسی موارد و موضوعات آیین داردرسی است. با توجه به این توضیح باید ببینید که کدام یک از این دو برای کار شما مناسب تر است.