خطای 213 و 217 لیست بیمه چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط صفری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. من در لیست بیمه این ماه با دو خطا مواجه میشم. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

213: بیمه شده کارفرما فاقد قرارداد بيمه کارفرمايي با امور فني بيمه شدگان مي باشد

217: دستمزدکارفرما مندرج در ليست ارسالي با دستمزد قرارداد بيمه کارفرمايي/مشاغل ثابت مطابقت ندارد

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سپیده اکبری

profile
up
down

با سلام

خطای 213 ناشی از عدم عقد قرارداد بیمه کارفرمایان توسط کارفرمای کارگاه با واحد فنی بیمه شدگان شعبه است. از این رو می بایست کارفرما وفق بخشنامه شماره 9 مشترک فنی و درآمد جهت عقد اقدام کند.

کارفرمایان کارگاه بعد از عقد قرارداد باید نام خود را در ردیف لیست حق بیمه وفق دستمزد درج شده در قرارداد ثبت نمایند.

در کارگاه های مشمول دستمزد مقطوع ثابت، دستمزد کارفرما نباید از حداکثر دستمزد مقطوع کارگاه کمتر باشد. در غیر اینصورت خطای 217 نشان داده می شود.