اگر سابقه بیمه کمتر از یکسال باشد، در صورت درخواست مرخصی زایمان کارفرما می تواند ترک کار اعلام کند؟

report گزارش

سوال شده توسط مژده عطایی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

با سلام

من 11 ماه سابقه بیمه دارم و در حال حاضر میخوام از مرخصی زایمان استفاده کنم. شروع مرخصی زایمان رو پزشک متخصص از 29/01/1401 اعلام کردن. میخواستم بدونم که آیا کارفرما میتونه ترک کار بزنه و تمدید قرار داد نکنه؟ سوال دوم این هست که اگر کارفرما بعد از مرخصی زایمان برگشت به کار رو قبول نکنه، میشه از بیمه بیکاری استفاده کرد؟

سپاس

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رضواندوست

profile
up
down

سلام. وقتبخیر. کارمندان و کارکنان هنگام بارداری و بیماری در اسخدام کارگاه هستند. در صورت عدم همکاری میتوانید پس از طی دوره استراحت بارداری، از مقرری بیمه بیکاری استفاده کنید.

با احترام