در صورت بروز حادثه حین کار باید چه کار کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط حسین سلطانی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام من در حین کار دچار سانحه شدم. متاسفانه صورتم با اهرم در پارکینگ برخورد کرد و پلکم پاره شد. 14 تا بخیه خورد و پزشکی قانونی هم برای من حدود ۳۰ روز طول درمان داد و پس از معالجه بنده به طور قطعی اعلام دریافت خسارت برای بنده کرد. الان من سوالم این هست که من باید چکار کنم؟ تامین اجتماعی چه وظیفه ای دارد و چطور برخورد خواهد کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط معصومه خطیبی

profile
up
down

با سلام. دوست عزیز به این نکته توجه داشته باشید که حفاظت از جان شما در حین کار در واقع وظیفه کارفرما هست و اگر برای شما در حین کار صانحه ای پیش بیاید جزو حوادث ناشی از کار به حساب آمده و کارفرما باید پاسخگو باشد.

البته برای تعیین دیه یک کارشناس متخصص برای بررسی میزان قصور کارفرما و کارگر به صورت جدا می آید و پس از این که تعیین شد هر کدام از کارفرما و کارگر چند درصد در حادثه تقصیر دارند به همان میزان برای آسیب ناشی از حادثه، دیه تعیین میشود. برای مثال اگر کارشناس اعلام کند که 20 درصد کارگر مقصر است و 80 درصد کارفرما، کارفرما مکلف به پرداخت 80 درصد از هزینه های پزشکی کارگر می شود.

بنابراین سازمان تامین اجتماعی پاسخگوی این گونه سوانح نیست و تنها در حوادثی که منجر به مرگ یا از کارافتادگی شود وارد می شود که باز آن هم شرایط خاص خومد را دارد. در نهایت شما برای دریافت خسارت و دیه در واقع باید از کارفرمای خود شکایت کنید تا دادگاه به این قضیه وارد شود.