سو استفاده کارفرما از عدم اطلاع کارگر درباره پرداخت حق بیمه

report گزارش

سوال شده توسط سارا جلادتی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

با سلام من مدت 8 سال در یک شرکت کار کردم اما دو سال از آن را به بهانه نرفتن به سربازی برایم بیمه رد نکرده اند و من نیز از قانون اطلاع نداشتم. آیا الان میتوانم از کارفرما شکایت کنم و این دو سال را به سابقه بیمه خود اضافه کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرهاد معزی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر.  بله همانطور که در حال حاضر مطلع شدید کارفرما مطابق با ماده 148 قانون کار موظف است که تمامی کارکنان را بیمه کند. در مورد موردی که میفرمایید لازم هست که فیش حقوقی یا شهادت همکاران یا برگه مرخصی و یا هر مورد دیگری که اثبات کند شما در آن زمان در آن شرکت مشغول به کار بوده اید را ارائه کنید، اداره کار بازرسی را مسئول بررسی ادعای شما میکند و در صورتی که صحت ادعای شما ثابت شود کارفرما موظف به پرداخت جریمه و همینطور حق و حقوق ضایع شده شما هست و مدت زمان بیمه نیز از سمت تامین اجتماعی بررسی میشود و در صورت تایید، مبلغ حق بیمه دریافت و آن مدت زمان به سابقه شما اضافه خواهد شد.

موفق باشید.