آیا میتوان حقوق را در لیست بیمه تغییر داد؟

report گزارش

سوال شده توسط پیمان در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

ما یک مغازه هستیم با سه نفر کارگر که در سال جاری در لیست های بیمه به جای حداقل حقوق یعنی ۱,۳۹۳.۲۵۰ ریال مبلغ ۱.۷۴۲.۰۰۰ ریال را در لیست بیمه ثبت کرده ایم ، حال میخواهیم حقوق ها را به همان اندازه حداقل یعنی ۱.۳۹۳.۲۵۰ ریال رد کنیم ،

اگر حقوق را پایینتر بزنیم مشمول جریمه تامین اجتماعی می شویم

راهکار تغیرر مبلغ حقوق روزانه کارگران مذکور بدون جریمه چیست ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احمدرضا انصاری فر

profile
up
down

باسلام.منوط به پایان نرسیدن مهلت ارسال لیست است.اگر مهلت ارسال لیست بیمه به پایان نرسیده باشد، با ثبت درخواست کتبی و به صورت حضوری امکان اصلاح لیست بیمه تامین اجتماعی جهت ویرایش دستمزد وجود دارد.اما در صورتی که مهلت ارسال لیست بیمه به پایان رسیده باشد، امکان اصلاح دستمزد وجود ندارد.