در صورت پیگیری نکردن پرونده توسط اداره کار باید به کدام ارگان مراجعه کرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر من یه پرونده در اداره کار داشتم که با وجود این که 10 ماه از دادخواست می گذره هنوز رای هیات تشخیص برای اون صادر نشده. این در حالی هست که من می بینم افرادی که بعد از من بودند جلسه هاشون زود تر از من برگزار شده و داره می شه. دیگه کاملا مطمئنم اگر که پیگیری نکنم رای اعلام نمیشه؛ به این خاطر که کارفرمای بنده رفیق صمیمی رئیس اداره کار هست. الان به نظر شما من باید به چه مرجع و ارگانی درخواست بدم؟ چطور باید پیگیری کنم؟ آیا باید از دیوان عدالت اداری درخواست کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی دلیری

profile
up
down

سلام. این مسئله در واقع استفاده قدرت برای اطاله دادرسی هست و براساس قانون دادرسی کار می توانید این مسئله را پیگیری کنید. بهتر هست که شما ابتدا به رئیس اداره کار مربوطه مراجعه کنید و ابتدا از او پیگیری کنید. در صورتیکه همچنان به پرونده شما رسیدگی نشد به اداره کل کار استان مراجعه کنید و درخواست کتبی برایشان بگذارید.

در ضمن در صورتی که بخاطر این عدم رسیدگی ضرر هم کردید می توانید این موضوع را هم به صورت کتیبی به اداره کل کار گزارش دهید.