در چه شرایطی بازرس بیمه کارگر در کارگاه را تایید می کند؟

report گزارش

سوال شده توسط سیاوش در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. حدود 6 سال است که در کارگاه نجاری پدرم مشغول به کار هستم. لیست بیمه رد شده و تا به الان بازرس بیمه من رو هم تایید کرده. اما در آخرین بازرسی، بازرس به لباس تمیز و دست من ایراد گرفت و گفت که کارگر این شکلی نیست و در صورتی که دفعات بعدی هم اینطوری سر کار حاضر باشم، اشتغال من رو تایید نمی کنند. می خواستم بدونم که آیا بازرس چنین حقی دارد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سپیده اکبری

profile
up
down

سلام دوست عزیز

یکی از وظایف بازرس دز هنگام بازرسی تشخیص کارگر از غیر کارگر است و فردی با دست و لباس تمیز حکم کارگر بودن را ندارد. اگر برای دفعات بعدی نیز بازرس این چنین تشخیص دهد می تواند کارگر نبودن شما را تایید کند.

با احترام