اگر در دوران بارداری کارفرما قرارداد را تمدید نکند، می توان از مرخصی زایمان استفاده کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط فریده بزرگی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید

در ماه ششم بارداری، قرارداد من با شرکت به پایان میرسه و شرکت به دلیل باردار بودن قرارداد رو تمدید نمیکنه. آیا راهی هست تا اداره کار بتونه کارفرما رو مجبور به تمدید قرارداد کنه و من بتونم از مرخصی زایمان استفاده کنم؟

سوال دوم من اینه که در صورت عدم تمدید قرار داد، در ماه چندم بارداری کارفرما بطور قانونی نمیتونه عدم تمدید قرارداده بزنه؟

با تشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رضواندوست

profile
up
down

سلام و احترام

فرد متقاضی استفاده از مرخصی ایام بارداری می بایست در زمان زایمان بیمه شده فعال سازمان تامین اجتماعی باشد و حداقل سه ماه پیش از تاریخ فراغت سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد. در صورتی که پزشک مربوطه استراحت مطلق تجویز نماید، می توانید تا زمان زایمان غرامت دستمزد دریافت کنید.

با تجدید احترام