دیه کش آمدگی تاندون های دست چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من در محل کارم زمین خوردم و تاندون های دستم کش آمده است. متاسفانه بیمه مسئولیت شرکت تمام شده و منم هم دوست ندارم از کارفرما شکایت کنم و می دانم که ایشان هم حوصله دردسرهای این چنینی ندارد. می خواستم بدانم دیه کش آمدگی تاندون های دست (روی دست و مچ دست راست) چقدر می شود تا ما حرف بزنیم و به صورت توافقی با هم کنار بیاییم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط عادله غلامي

profile
up
down

با سلام. با در نظر گرفتن میزان کشیدگی و آسیب وارد شده دیه این کشیدگی و آسیب چیزی بین 0.5 درصد تا 2 درصد ارش تعیین می شود. برای دانستن دقیق میزان ارش باید معاینه صورت بگیرد.

با احترام