شرایط بازنشستگی با 33 سابقه و داشتن 20 درصد معلولیت چیست؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید.

من به مدت 33 سال سابقه پرداخت حق بیمه که شامل سنوات و سنوات کاری برای مشاغل سخت و زیان آور هستم. در حال حاضر 48 سال سن دارم و از طرفی معلولیت جسمی حرکتی دارم که شدت آن حدود 20 درصد است. می خواستم بپرسم که براساس قانون بازنشستگی مربوط به معلولان سازمان تامین اجتماعی، میتوانم از دوسال سنوات ارفاقی بهرمند شوم؟ دارای سابقه بیمه پردازی 33 سال (سنوات+سنوات دوره های مشاغل سخت وزیان آور) هستم و 48 سال سن دارم .

از آن جایی که مجموع سال های پرداخت حق بیمه بنده 35 سال است در این صورت نیازی به رسیدن به سن 50 سالگی هست برای بازنشستگی یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمدمهدی عابدی

profile
up
down

درود بر شما. دوست عزیز با توجه به ماده 76 قوانین تامین اجتماعی شما با 35 سال سابقه پرداخت بیمه بدون شرط سنی می توانید بازنشسته شوید. اما برای اطلاع بیشتر باید عرض کنم که سنوات ارفاقی در نظر گرفته شده برای معلونین توسط سازمان تامین اجتماعی تنها پس از این که مبلغ سنوات ارفاقی از سمت کارفرما پرداخت شد، سوابق مربوطه برای بازنشستگی قابل محاسبه است.