شرایط پرداخت و مبلغ بیمه تامین اجتماعی

report گزارش

سوال شده توسط مسعود یزدی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید

من سهامدار شرکت هستم همچنین کد کارگاهی شرکت دارم و همسرمم در شرکت همکاری دارد باید در  لیست بیمه ارسالی عنوان خود را بعنوان مدیر عامل رد کنم، میزان حق بیمه پرداختی چند درصد می باشد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سپهر صادقی

profile
up
down

سلام دوست عزیز باید قرارداد بیمه کارفرمایان با تامین اجتماعی ببندید و در ردیف اول لیست حق بیمه نام خود رابیاورید

میزان حق بیمه 27 درصد می باشد و حداکثر سن ۵۵ سال و چنانچه سابقه قبلی شما زیر ۱۰ سال باشد میتوانید بین حداقل و حداکثر دستمزد را انتخاب کنید.