شروع سال مالی شرکت من چه زمان است؟

report گزارش

سوال شده توسط توتونچی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام

من شرکتم را در 25 ام آذر سال 99 ثبت کردم و می خونم از طریق سامانه پلمپ دفاتر قانونی برای سال 1400 دریافت کنم. توی اساسنامه ذکر شده که شروع سال مالی هر شرکت از 1 فروردین هر سال تا 29 اسفند است به غیر از اولین سالی که شرکت تاسیس می شود. من میخواستم بدانم در حال حاضر شروع سال مالی شرکت من برای امسال 25 ام آذر سال 99 هست یا این که باید شروع سال مالی را یکم فروردین 1400 بگیرم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی هاشمی

profile
up
down

سلام.

دوست عزیز شروع سال مالی شما هر سال درواقع فروردین همان سال است.