شهر و شعبه را در سامانه تامین اجتماعی چه باید بنویسم؟

report گزارش

سوال شده توسط عزیزی پور در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام. من برای اعتراض به سوابق ناموجود به سامانه تامین اجتماعی مراجعه کردم ولی برای این که فرم مربوطه را پر کنم نیاز به نام استان و شهر و شعبه است. متاسفانه بنده نام شعبه ای که از آن جا برایم بیمه رد می شده را نمی دانم به این خاطر که سابقه بیمه بنده به حدود 20 سال پیش برمیگردد و حتی شاید نام شعبه هم عوض شده باشد.

با این همه، محل کار من در جاده ملارد قرار داشت ولی نمی دانم الان جزو ملارد محسوب می شود یا فردیس چون آن زمان استان البرز تشکیل نشده بود و پیش از آن هم نمیدانم چه استانی بود که نام آن را قید کنم. لطفا در این زمینه مرا راهنمایی کنید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط میلاد نظری

profile
up
down

برای شما می توانید از طریق آدرس و محل شعبه و سرچ کردن در اینترنت یا نقشه ی گوگل نام شعبه را بیابید. اما در مورد استان باید بگویم که گذشته مهم نیست و در حال حاضر چون استان البرز شکل گرفته و سعبه بیمه مورد نظر شما آن جاست باید همین استان البرز را قید کنید. در مورد شهر هم موردی برای نوشتن نام دو شهر وجود ندارد و شما میتوانید هم ملارد و هم فردیس را قید نمایید.