صورتهای مالی سال اول بدون درآمد

report گزارش

سوال شده توسط مجتبی جمشیدی راد در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

با سلام و خدا قوت اول از همه یه تشکر ویژه از شما بابت راه اندازی این مهم کاربردی که انجام دادید و بخوبی پاسخگوی سوالات مردم هستید خدا بشما خیر بده انشاالله

سوالم اینه که بنده خدایی طرح گلخانه اش در حال راه اندازی هست و زمینی خریده و یک سری هزینه ها کرده و هیچ گونه درامدی نداره فعلا

برای ادامه کارش تسهیلات از بانک می خواهد بگیرد که بانک گفته باید اظهارنامه و صورت های مالی را انجام بدی سوال اینه بدون درامد صورت مالی انجام بدم مثلا سود و زیانش چطو انجام بشه یا ترازش ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

اگر شخص حقیقی هستید و گروه سوم که حتما در این گروه هستید الزامی مطابق قانون ندارید اظهارنامه که زمانش نرسیده است اگر سال ۱۴۰۲شروع به فعالیت کردید ولیه تهیه صورتهای مالی رو میتونید تهیه کنید با یک حسابدار تماس بگیرید اطلاعات در اختیارش بگذارید زمین میشود دارایی ثابت و هرچه که تا حالا خرج کرددید میشود دارایی در جریان ساخت که قرار است گلخانه شود ..گردش و ثبت تراکنش های بانک هم مهم است..ولی اگر فقط میخواهید بانک را متقاعد کنید یک فرم اکسل تراز تهیه کنید و حدودی هم باشد اشکال ندارد ولی اقلامی که به بانک میدهید مستقیم میرسد دست اداره دارایی سود و فروش نزنید