مالیات دستگاه کارتخوان شراکتی چطور محاسبه میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط حسین در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام من یک شریک داشتم و کارت مشتری رو به مدت دوماه در کارت خوان شریکم کارت میکشیدم اون هم سود خودش رو از کارت های کشیده شده بر میداشت و اخر هفته بقیه سود جنس و هزینه اون کالا رو برای من کارت به کارت میکرد آیا برای اون مالیاتی می آید؟ چون داریم از شراکت جدا میشویم و باید تسویه حساب کنیم چون هزینه خرید کالا و نصف سود رو برلی من کادت به کارت میکرد و فقط نصف سود خودش رو در اخر نگه میداشت؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

کارتخوان مالیات ندارد مالیات بر اساس فعالیت و تراکنش ها و سودی که بدست میاد حساب میشود وقتی پوز میگرفتید یک پرونده افتتاح کردید وارد پرونده بشوید اینتا کد یا ضریب مالیاتی خود را پیدا کنید کل گردش پوز و بانک متصل را حساب کنید در این ضریب ضرب کنیدهرچه بدست آمد منهای 2معافیت سالانه کنید در 20درصد ضرب کنید مالیات بدست میاد