استعلام اشتباه

report گزارش

سوال شده توسط Fereshteh Rahbari در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. ببخشید من بدون اینکه هیج کاری انجام بدم و با اینکه یک کارمند ساده دولتی هستم، در سایت مالیاتی کشور که چک کردم برایم در قسمت استعلام، مالیات بر ارزش افزوده کلانی ثبت شده است و از این رو نمی توانم خانه ام را بفروشم و این مبلغ نزدیک 2 میلیارد تومان است. البته در بخش خود پرونده ها هیچ پرونده مالیاتی و یا ارزش افزوده برایم وجود ندارد، فقط بخش استعلام اینگونه نشان میدهد. لطفا راهنمایی کنید

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اصغر رحیمی

profile
up
down

سلام دوست عزیز، شما باید مستقیم به خود اداره مالیات مراجعه کنید تا متوجه شوید.