با گذشت 2 سال از ازدواج آیا میتوان هدیه ازدواج دریافت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط صادقی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام روز شما بخیر. من در سال 98 ازدواج کردم و به این علت که ساکن تهران بودم و شعبه بیمه ای که باآن قرارداد داشتم در مشهد بود نتوانستم هدیه ازدواج تامین اجتماعی را دریافت کنم. در همان زمان هم تمامی شرایط دریافت این هدیه را داشتم.

الان با گذشت دو سال شعبه بیمه من در کرج است و سوابقم به این جا منتقل شده. می خواستم ببینم آیا با تجمیع سوابق بیمه می توانم از همین شعبه بیمه ام که در کرج هست دوباره برای دریافت هدیه ازدواج بیمه تامین اجتماعی اقدام کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط jazayeri

profile
up
down

باسلام.

اگر برای دریافت هدیه ازدواج درخواست بدهید درخواست شما کاملا قانونی هست و سیستم طوری طراحی شده که می تواند عملیات محاسبه و پرداخت را برای شما انجام دهند. اما این را هم در نظر داشته باشید که باز هم بستگی به میزان همکاری شعبه مذکور در کرج دارد.

با احترام