آیا میتوان از هدیه ازدواج برای ازدواج دوم استفاده کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط سارا گلدانی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. بنده مدتیه طلاق گرفتم از همسرم و در زمان ازدواج هم از بیمه استفاده نمی کردم. همسرم شاغل بود و از طرف شرکتش بیمه شده بود بنابراین نیازی به این نداشت که من بیمه باشم و ایشون رو هم بیمه کنم. چون بیمه نبودیم از هدیه ازدواج هم استفاده نکردیم.

الان سوال من این هست که اگر من تمام شرایط لحاظ شده برای دریافت هدیه ازدواج رو داشته باشم، میتونم از این هدیه برای ازدواج دومم استفاده کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد جواد باقریان

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر. خیر نمی توانید از این هدیه برای ازدواج دوم استفاده کنید زیرا بر اساس ماده 85 قوانین تامین اجتماعی کمک هزینه و هدیه ازدواج تنها و تنها به ازدواج اول بیمه شده تعلق می گیرد و ازدواج های بعدی را شامل نمی شود؛ چه از آن در زمان ازدواج اول استفاده کرده باشید و چه نکرده باشید.