مرخصی زایمان تامین اجتماعی چند ماه است؟

report گزارش

سوال شده توسط علی اصغر رحیمی در دسته بندی مرخصی زایمان و استعلاجی

پروفایل
up
down

«تامین اجتماعی با ارائه مرخصی زایمان به زنان شاغلِ باردار در طی سال‌های گذشته، از نگرانی‌های زنان و مادران شاغل کم کرده است. مادران می‎‌توانند از مرخصی بارداری ۹ ماهه بدون نیاز طرح دعوا در دیوان عدالت اداری، استفاده کنند.»

برای این اساس مرخصی زایمان برای تمامی زنان شاغل 9 ماه است. این مدت قبلا 6 ماه بود. فقط چند شرط زیر باید در نظر گرفته شوند:

داشتن پرداخت حداقل 60 روز کاری حق بیمه

مشغول به کار نبودن در هنگام مرخصی

مشغول به کار بودن در هنگام ارسال تقاضای مرخصی

درخواست مرخصی برای زایمان فرزند چهارم به بعد مورد قبول قرار نمی گیرد.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرهاد معزی

profile
up
down

با سلام

در شرکت های خصوصی 6 ماه و در شرکت های دولتی 9 ماه

با احترام