نحوه ثبت بیمه برای شخصی که هم زمان در دو کارگاه مشغول است

report گزارش

سوال شده توسط ثمین ارجمند در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

ایام به کام. یکی از کارمندان ما علاوه بر شرکت ما در در شرکت دیگه ای هم مشغول هست . سه هفته در شرکت ما و حدود دو هفته در شرکت دیگه مشغول هستش. من میخواستم بدونم با توجه به اینکه ایشون هم زمان از هر دو شرکت داره بیمه رد میشه براش آیا من لازم هست که هر ماه تاریخ شروع و پایان کار رو به صورت دقیق وارد کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرعباس ماندگار

profile
up
down

سلام و عرض ادب. خیر برای لیست بیمه نیاز نیست که هرماه تاریخ شروع و پایان کار رو وارد بفرمایید .