پایه سنوات

report گزارش

سوال شده توسط کورش ساکن در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

اگر شخصی در سال 1400 استخدام شده باشد، پایه سنوات ماهیانه سال 1401 که 2،100،000 ریال بوده را در سال 1401 دریافت می کند، این فرد در سال 1402 که پایه سنوات تغییری نکرده باید دو تا 2،100،000 ریال پایه سنوات دریافت کند یعنی 4،200،000 ریال (یکی برای سال 1401 و دیگری برای سال 1402) یا همان یک پایه سنوات را دریافت می کند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

پایه سنوات 1402که تغییر کرده است ولی در هرصورت پایه سنوات هرسال با حقوق روزانه جمع میشود ولی ممکن است جداگانه هم حساب شود پس اگر کسی 10سال کار کند هر سال با پایه سنوات قبل به اضافه درصد افزایش سال قبل جمع میشود تا سال دهم شود که 9تا پایه ستوات میگیرد