چگونه افرادی که تحت تکفل نیستند شامل بیمه تکمیلی می شوند

report گزارش

سوال شده توسط سهیل یوسفی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر

پدر من چندسالی است که فوت شده و مادرم تحت تکفل پدرم بیمه تامین اجتماعی دارد و مستمری بگیر است

شرکتی که مشغول هستم پر سنل را می خوان بیمه تکمیلی سینا کنند و بهم گفتن چون مادرم تحت تکفل من نیست نمیشه از طرف شرکت ایشون را بیمه تکمیلی کرد

الان من چه اقدامی باید انجام بدهم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سارا صداقتی

profile
up
down

با سلام

شما باید با یکسری از مدارک (آخرین فیش حقوق مادر، حکم مستمری بگیری،کارت ملی و شناسنامه) به همراه خودشان به نزدیک ترین شعبه شرکت آتیه سازان حافظ مراجعه کنید.