چرا سختی کارم را تامین اجتماعی تایید نکرده؟

report گزارش

سوال شده توسط ارژنگ شرقی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر. من از اداره کار 6 سال سختی کار گرفتم ولی متاسفاته تامین اجتماعی کل این 6 سال رو تایید نکدره و فقط 3 سال از اون تایید شده. بهم گفتن که شما 3 سال سختی کار دارید با این که من تمام مدارک رو ارائه داده بودم مدام هم به صورت تلفنی پیگیری کردم.

الان چیزی که متوجه نمی شم اینه که واقعا چرا اون 3 سال دیگه رو تایید نکردن؟ لطفا منو توجیه کنید!

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط بهنام عطایی

profile
up
down

درود. چنین موردی کم پیش می آید چون معمولا هر چیزی که اداره کل کار برای شما در کمیته کارهای سخت و زیان آور، سختی کار تایید و کند همان مقدار هم در سازمان تامین اجتماعی برایتان تایید می شود و تامین هم در واقع همان میزانی را که اداره کار تایید کرده، تایید می کند.

مگر در صورتی که شغل شما در تامین اجتماعی جزو کارهای سخت و زیان آور به حساب نیاید اما در اداره کار جزو کارهای سخت و زیان آور باشد. در هر صورت بهت است که شما به شعبه تامین اجتماعی مراجعه کرده و علت دقیق تر آن را پرس و جو کنید.