چطور از فیش پرداختی بیمه

report گزارش

سوال شده توسط امین آبیار در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر

سلام من می خوام اقساط بیمه سربازی رو از طریق شعب بانک برای تامین اجتماعی واریز کنم و میخوام بدونم داخل این شعب امکان پرینت گرفتن از این فیش های واریزی وجود نداره؟ چون اگر که بخوام با عابر بانک قسط رو پرداخت کنم متاسفانه رسید اون بعد از یه مدت پاک میشه و طبعا مدرکی برای اثبات پرداخت این قسط نخواهم داشت.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد عسگری

profile
up
down

با سلام. شما میتونید از این فیش ها عکس بگیرید و چاپ کنید و یا کلا از اونها اسکن گرفته و چاپ کنید. از طرفی یه راه دیگه این هست که اون هارو با ماژیک هایلایتر هایلایت کنید به این صورت دیگه هیچ وقت پاک نمیشن نوشته های روش.

در مرحله بعد هم بهتره با کارمندان شعبه بانک در رابطه با پرینت گرفتن از فیش های واریزی صحبت کنید. فکر می کنم که مشکلی نداشت باشه و این کار رو براتون انجام بدن.