چطور با بیمه تکمیلی قرارداد ببندیم؟

report گزارش

سوال شده توسط معصومه نظرزاده در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر. شرکت بنده با این که اکثر کارکنانش تمایل به بیمه تکمیلی دارند، قصد ندارد که با بیمه قرارداد ببندد و می گوید خودتان با بیمه قرارداد ببندید. ما خودمان با بیمه صحبت کردیم اما بیمه هم می گوید که به حد نصاب 50 نفر برسید و از شرکت بخواهید که با بیمه قرارداد ببندد. من با حدود 100 نفر از کارکنان شرکت صحبت کرده ام که 80 نفر به طور قطعی اعلام کردند که تمایل به بیمه تکمیلی دارند اما هرچه با شرکت صحبت می کنیم قبول نمی کند و دلیلش هم این است که قبلا با بیمه تکمیلی قرارداد داشتند و بیمه به تعهداتش پایبند نبوده است و این بار دیگر اشتباه گذشته را تکرار نمی کند. الان ما باید چکار کنیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نازآفرین سلطانی نسب

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. ببینید بیمه های تکمیلی گروهی چون صرفا برای شرکت ها صادر میشود و این بیمه از حقوق کارکنان کسر میشود بنابراین طرف قرارداد بیمه، شرکت است. پس باید افراد به حد نصاب 50 نفر برسند تا شرکت بتواند با بیمه برای آن 50 نفر قرارداد ببندد. از طرفی لازم هست که خود شرکت این قرارداد را ببندد و نه کارمندان یا شخصی دیگر چون از شروط لازم است.

با احترام