چطور مالیات مجوز فعالیت مشاغل خانگی را کم کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط farhad در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام بنده از سال 97 تا الان مجوز فعالیت مشاغل خانگی دریافت کردم و کارم هم تدوین هست. برای این که بشه این مجوز رو دریافت کرد باید در اداره دارایی ثبت نام میکردم و الزامی بود. بعد از تکمیل اظهارنامه، سال گذشته 1.200.000 تومان و امسال هم 1.500.000 تومان برای من مالیات نوشتن. با این که متعرض شدم اما هیچ نتیجه ای نداشت متاسفانه.

قبلا که بدون مجوز کاری می کردم و پرونده ای در اداره دارایی نداشتم راحت تر بودم تا الان.

راهنمایی کنید ممنون.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نیایش سادات مسعودیان

profile
up
down

این که فکر میکنید در گذشته در اداره دارایی ثبت نام نکرده بودید کاملا اشتباه است چون بالاخره این مالیات از شما مطالبه می شد و فرق آن در زمانش بود. از آن جایی که مشاغل خانگی از مالیات معاف هستند عدم ثبت آن ها باعث از بین رفتن این معافیت می شود.

این را هم در نظر داشته باشید که ثبت مشاغل خانگی مزایای زیادی دارد و می توانید از همکاری بانک ها و مزایای بیمه و عدم الزام به کار اداری و ... برخوردار شوید.

مشاغل خانگی که در لیست ارائه شده توسط اداره دارایی هستند، از مالیات معاف هستند که می توانید این لیست را با سرچ کردن پیدا کنید. در مورد کار شما هم برای معاف بودن از مالیات باید از اداره ارشاد هم مجوز تهیه کنید.