چطور میتوان بیمه اشخاص از از شرکت دیگر رد کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط بهاره پودینه در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام ما یک شرکت هستیم که کلا از 5 نفر تشکیل شدیم. کنار این شرکت یک فروشگاه اینترنتی هم زدیم که به نام یکی از اقوام بنده هست. همه ما در این شرکت بیمه هستیم ولی میخواستیم که لیست بیمه ما پنج نفر به فروشگاه اینترنتی که گفتم به نام یکی از اقوام هست، انتقال پیدا کنه. سوالم الان این هست که مراحل این انتقال چطور هست؟ نحوه صحیح این انتقال چیه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی رضایی

profile
up
down

با سلام. شما ابتدا باید در شرکت قبلی ترک کار ثبت نمایید و بعد کد کارگاهی برای فروشگاه اینترنی بگیرید. بعد هم نام این 5 نفر را در لیست فروشگاه اینترنی (لیست جدید) ثبت کنید. به این ترتیب می توانید زین پس لیست بیمه این 5 نفر را با فروشگاه اینترنتی رد نمایید.