اگر مبلغ بیمه واریزی با مبلغ حقوق دریافتی تفاوت داشته باشد، میشود از کارفرما شکایت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط دشتی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر پدر من حدود 3 ماه قبل بازنشسته شد و هنگام اقدام برای دریافت مستمری متوجه شدیم که کارفرما در تمام 10 سال گذشته حقوق دریافتی پدر من را، پایه حقوق ثبت کرده و همین موجب شده که الان مبلغ مستمری خیلی کمتر بشه. آیا میتوانیم از کارفرما شکایت کنیم؟ در صورتی که شکایت کنیم آیا این مشکل قابل برطرف شدن هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر . بله با ارائه مدارکی مثل فیش حقوقی که اثبات کننده مبلغ حقوق پدر و اشتغال ایشون در اون شرکت باشه باشه میتونید از کارفرما به اداره کار شکایت کنید، اداره کار بازرسی رو از طرف هیئت بررسی مسئول رسیدگی به شکایت شما میکند تا ادعای شما را بر اساس اسناد و مدارکی که دارید و یا در درصورتی که لازم باشه حضور در محل برای انجام تحقیقات بیشتر مورد بررسی قرار دهد. در صورتی که کارفرما متخلف شناخته شود رای دادگاه به نفع شما خواهد بود.