چطور نرم افزار بیمه را نصب کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط یوسف بابایی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. من برنامه لیست بیمه رو دانلود کردم و میخوام نصبش کنم اما بعد از این که روش کلیک می کنم خطا می ده و خطای اون هم اینه:

corrupt installation detected

ولی فکر کنم چون نرم افزار بیمه با ویندوز 8 و XP میخونه با سیستم من که ویندوز 10 هست ناسازگاره. اگه می شه راهنماییم کنید که چطور نرم افزار بیمه رو روی ویندوز ده نصب کنم.

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی آستانه

profile
up
down

سلام. احتمالا این نرم افزار سازمانی برای ویندوز 7 به پایین طراحی شده و برای ویندوز های 7 به بالا به کار نمی آید.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کوروش خادمیار

profile
up
down

با سلام. ممکن است که مشکل از زبان سیستم شما باشد. از طریق مراحل زیر زبان سیستمتان را درست کنید و دوباره سعی کنید:

1.     ابتدا به تنظیمات بروید

2.     سپس به این مسیر بروید: Control panel\Region\administrative

3.     در نهایت در این مسیر زبان سیستم را Persian  انتخاب کنید.

4.     بهتر است فونت های فارسی هم به سیستم خود اضافه نمایید.