آیا میتوانم مستمری خانمم که فوت شده است را بگیرم؟

report گزارش

سوال شده توسط علوی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر بنده 65 سال دارم و تحت پوشش بیمه ای خانومم بودم که خانومم الان مدتی هست که فوت کرده اند. ایشان هم 65 سال سن داشتند. بنده هیچ حقوقی ندارم و توان کار کردن هم ندارم. دو فرزند دارم که هر دو 30 سال به بالا هستند.

می خواستم بپرسم آیا امکانش هست که مستمری خانومم که فوت شده به من تعلق بگیرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی آستانه

profile
up
down

با سلام. بله ممکن است. از شرایطی که مستمری به شما تعلق بگیرد یکی داشتن سن بالای 60 سال است و این که باید از کارافتاده کلی باشید و همینطور نباید از هیچ صندوق دیگری حقوق و مستمری دریافت نمایید.

با احترام.