چگونه افرادی که بعد از بازنشستگی شاغل شدند، می توانند برای پیگیری حق و حقوقشان از کارفرما به اداره کار شکایت کنند ؟

report گزارش

سوال شده توسط شاه رضایی در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

سلام و ادب

من بازنشسته هستم و بعد از بازنشستگی در شرکتی مشغول به کار بودم آیا می توانم برای عدم دریافت سنوات,بن,عیدی و غیره به اداره کار شکایت کنم و آیا من تخلف کرده ام؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احمدرضا انصاری فر

profile
up
down

سلام

اشخاصی که پس از بازنشستگی  می‌توانند اقدام به بستن قراردادکار با شرکت ها نمایند.کلیه دریافتی ها موارد مشمول قانون کار بوده و بغیر از حق اولاد. درخصوص بیمه پردازی ، بموجب ماده 157 قانون کار مراجع حل اختلاف صرفا صلاحیت رسیدگی به دعاوی ناشی از قانون کار را داشته و اظهارنظر و صدور رای در خصوص مقررات بیمه و بازنشستگی و نظایر آن در صلاحیت مراجع قانونی کار نخواهد بود.