چگونه فرم مالیات بر درآمد را تکمیل کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط ناظری در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر.

در فرم مالیات بر درآمد یک گزینه استفاده شده است با تیک رده ی سوم که مربوط به استفاده از مفاد دستورالعمل تبصره 100 اصلاحیه ق.م.م است. اگر گزینه بله رو بزنیم متنی در این خصوص میاد که مودیان محترم تا سقف فلان از ارائه اظهارنامه معاف می شوند و اگر خیر رو بزنیم مالیات بر درآمد رو مثل سنوات قبل می شه پر کرد و فرستاد.

 می خواستم ببینم منظور از این گزینه چیست؟ چون شغل بنده جزو گروه سوم هست. لطفا راهنمایی کنید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط خلعتبری

profile
up
down

سازمان امور مالیاتی کشور در روزهای ابتدایی خرداد سال 1397 ، دستورالعملی مبنی بر تبصره ماده 100 قانون مالیات های مستقیم را ابلاغ کرد. این تبصره مربوط به آن دسته از مودیان مشاغل کوچک (گروه سوم) است که مبلغ فروش یا ارائه خدماتشان (مبلغ سود سالیانه مدنظر نیست) در سال 1396 حداکثر تا حدود 1،560،000،000 ريال است.

مودیانی که مشمول این تبصره می شوند از ارائه اظهارنامه و اسناد و مدارک مربوط به قانون مالیات های مستقیم معاف شده و مالیات آنان بصورت مقطوع تعیین می شود.