کارگری به دلیل امتناع کارفرما از ابقاء به کار او در اداره کار شکایت کرده است. نتیجه چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط وحیده امیری در دسته بندی شکایت از کارفرما یا کارگر

پروفایل
up
down

با سلام. وقت بخیر

کارگری تحت اتهام و شکایت وارده از سمت کارفرما بازداشت شده است. رای مراجع قضایی مبتنی بر تبرئه شدن کارگر می باشد. کارگر به دلیل خودداری کارفرما از ابقاء به کار وی در اداره کار شکایت کرده است. از سوی دیگر کارفرما در جلسات رسیدگی مدعی شده است که کارگر بایستی پس از قطع همکاری با وی، به موقع نزد اداره کار دادخواست خود را تسلیم می نمود. آیا چنین ادعایی به صورت قانونی درست است؟

باتشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن وارسته

profile
up
down

با سلام

قانون کار ناظر به موردی است که کارگر به موجب شکایت کارفرما توقیف و جریان رسیدگی در مراجع قضایی به محکومیت وی منتهی نشود که با تحقق این مراتب، یعنی توقیف به سبب شکایت کارفرما و برائت وی از اتهام منتسبه تکلیف کارفرما به ابقاء کارگر با حفظ سوابق کار و پرداخت مزد و مزایای ایام بازداشت کارگر خواهد بود و در این زمینه اساساً پیش از تصمیم و رای قطعی مرجع قضائی و روشن نمودن تکلیف پرونده، رابطه کارگری و کارفرمایی فی‌مابین خاتمه یافته استنباط نمی‌شود تا الزام کارگر را به شکایت در مراجع حل اختلاف فراهم نماید. به این ترتیب عدم شکایت کارگر در مراجع حل اختلاف در ایامی که وی در بازداشت و توقیف به سر می برد و بعداً به حکم دادگاه از اتهام وارده برائت حاصل می کند، موجب اسقاط حق او برای بازگشت بکار و حق السعی ایام توقیف نخواهد شد.

با احترام