آیا اقدام به دادگاه برای انحلال و تصفیه بدهی شرکت به میزان سهام بستگی دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط شهبازی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام من در یک شرکت سهامی خاص به میزان 2 درصد سهم دارم و عضو هیئت مدیره نیز هستم. مدیرعامل این شرکت که صاحب آن هست و همه اموال شرکت و خودش را به نام فرد دیگری زده و چک هایی که به دارایی داده بود تماما برگشت خورده اند. این شرکت سال هاست که فعالیتی ندارد و من میخواهم بدانم اگر من برای انحلال این شرکت اقدام کنم، با در نظر گرفتن این که شرکت و مدیرعامل اموالی به نامشان نیست تکلیف شرکت چه می شود؟ بدهی مالیاتی آن چطور؟ اقدام به دادگاه برای انحلال و تسویه بدهی آیا به میزان سهام بستگی دارد؟ یا ممکن است که تمام بدهی از من دریافت شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نیایش سادات مسعودیان

profile
up
down

با سلام، دوست عزیز از آن جایی که این مسئله جنبه های مختلفی دارد بهتر است در این خصوص با یک وکیل دادگستری مشورت نمایید.