آیا امکان دارد که مادرم را از طریق بیمه خودم بیمه کنم و برایش دفترچه بگیرم؟

report گزارش

سوال شده توسط سروش صفایی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

من دانشجوی دانشگاه افسری هستم. پدرم فوت کرده است و با مادرم و دو برادرم زندگی می کنیم که مادرم خانه دار است و برادر بزرگم معلم و برادر کوچکم دانشجو.

می خواستم ببینم با توضیحاتی که دادم آیا امکان دارد که مادرم را از طریق بیمه خودم بیمه کنم و برایش دفترچه بگیرم؟ بیمه من هم بیمه نیروهای مسلح است.

اگر امکانش هست، هزینه پرداخت حق بیمه برای مادرم در 1400 چقدر می شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی آستانه

profile
up
down

با سلام و درود. در صورتی که مادر شما منبع درآمدی نداشته باشد و سنشان هم 55 سال به بالا باشد می توانید ایشان را تحت پوشش خود بیمه کنید. مبلغ بیمه ایشان هم بسیار کم می شود.