آیا کارفرما می تواند کارگر را مجبور به بازنشستگی کند؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی زاده در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام مادر بنده ایثارگر هستند و 30 درصد جانبازی دارند. سن ایشان 60 سال است و 32 سال هم با در نظر گرفتن سنوات ارفاقی ایثارگری، سابقه دارند. تمام این سال ها هم در یک شرکت وابسته به شهرداری و تابع قانون کار و بازنشستگی مشغول به کار بوده اند. در حال حاضر کارفرما تمایل شدید به بازنشسته کردن ایشان دارد که مادرم اصلا تمایل به بازنشستگی ندارد. با این تفاسیر می خواستم بپرسم آیا کارفرمای ایشان می تواند او را مجبور به بازنشستگی کند؟ آیا کار کردن مادرم منع قانونی دارد با شرایطی که عرض کردم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی رضایی

profile
up
down

با سلام.

کارفرما در دو مورد می تواند کارمند را به بازنشستگی اجبار کند آن هم این است که یا شخص بیشتر از 65 سال سن داشته باشد و یا این که سابقه او 35 سال شده باشد. البته باید بگویم با در نظر گرفتن سنوات ارفاقی مربوط به ایثارگران سقف سابقه ای که برای بازنشستگی ایشان محاسبه می شود تنها 30 سال است و بیشتر از آن محاسبه نمی گردد.