با چه روشی میتونم برای دریافت حق عیدی و سنوات، رابطه کارگری و کارفرمایی رو ثابت کنم؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام. شبتون بخیر

حدود دو سال در شرکتی فعالیت دارم که در طی این دو سال برخلاف قرار داد و بیمه ای که داریم، نسخه سوم کارگری رو به ما ندادند. برگه ورود و خروجی هم دریافت نکردیم. تمامی حقوق ها، عیدی و سنوات و دیگر مزایا هم به طور منظم اما با حساب های شخصی غیر مرتبط با شرکت دریافت کردیم.

امسال گفتن که بهمون عیدی تعلق نمیگیره. سوال من این هست که چطور می تونم برای دریافت عیدی و سنوات امسال، رابطه کارگر کارفرمایی رو ثابت کنم؟

ممنون از پاسخگوییتون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد برجیخانی

profile
up
down

سلام دوست عزیز

شما می تونید با ارائه لیست بیمه به هیات حل اختلاف اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی رابطه کارگر و کارفرمایی خودتون رو به اثبات برسونید. در ضمن میتونید در جلسه هیأت تشخیص مستند به ماده 89 آیین دادرسی کار تقاضای بازرسی و تحقیق کنید.

با احترام