آیا با سه سال سابقه بیمه میتوان هدیه ازدواج دریافت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی حنیفی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر. من در سال 91 و 92 در جایی مشغول به کار بودم و تمام مدت کاری برام بیمه رد میشد. بعد از اون کنکور دادم و دانشگاه قبول شدم و دیگه کار نکردم. بعد از فارغ التحصیلی هم از مرداد سال 97 تا الان مشغول به کار بودم در یک شرکتی. بنده در حال ازدواج هستم و چند وقت دیگه عقد می کنم. می خواستم بپرسم با وجودیکه من در شغلی که الان هستم تنها 3 سال سابقه دارم ممکنه که بتونم از خدمات هدیه ازدواج تامین اجتماعی برخودار بشم یا این که نمی شه؟ در صورتی که نمیشه، آیا میشه مرداد 1402 دوباره برای دریاف هدیه اقدام کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد جواد باقریان

profile
up
down

سلام دوست عزیز. بله ممکنه و شما می توانید از خدمات هدیه ازدواج استفاده کنید. شرط استفاده از این خدمت داشتن 5 سال سابقه پرداخت حق بیمه هست و این سابقه به طور متوالی نباشد مهم نیست. شما مجموعا با سابقه الان و قبل از تحصیلتان 5 حداقل پنج سال سابقه بیمه دارید بنابراین می توانید از این هدیه و کمک هزینه ازدواج استفاده کنید.